Echipamente industriale Targu Mures

Indatech

Echipamente industriale Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente industriale Targu Mures: Indatech.

 Societatea INDATECH SRL Targu Mures are ca obiect principal de activitate comercializarea aparatelor electrice pentru comanda, controlul, protectia si distribuia energiei electrice.

 Furnizorii nostri principali sunt Concernul EATON -USA (care include brandurile MOELLER - Germania, CUTTLER-HAMMER - USA, etc.) si RITTAL Germania. echipamentele fiind fabricate in locatiile de productie din tari cu traditie si experienta in domeniu (Germania, Marea Britanie, USA, etc ). Toate produsele sunt realizate in conformitate cu cerintele ISO9001, ISO14001, au agrementari navale si respecta standardele in vigoare.

 De asemenea suntem distribuitori zonali pentru echipamente KLAUKE si GREENLEE din Grupul TEXTRON Germania - USA (papuci pentru cabluri, scule, etc.) precum si pentru scule specializate pentru instalatii electrice fabricate de firmele WIHA Germania si KNIPEX Germania. 

 Echipamentele distribuite de Indatech asigura automatizare, control si protectie maxima, intr-un cuvant, urmatorul nivel in industrie. Oferta Indatech este intregita de unelte premium, profesionale, special construite pentru aparate electrice.

 Furnizorii Indatech sunt selectati pe principii de profesionalism si grija constanta spre imbunatatire, progres, aliniere la piata si responsabilitate.

Servicii

 Indatech este distributor de tehnologie de top pe piata solutiilor de management a energiei electrice, astfel incat acestea sa opereze mai eficient, mai sigur si mai economic. Pietele in care aceste solutii isi gasesc utilitatea sunt diverse si importante: auto, procesare si ambalare alimentara, energie alternativa, etc.