Echipamente ridicat / stivuit Targu Mures

Hidromix

Echipamente ridicat / stivuit Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente ridicat / stivuit Targu Mures: Hidromix.

 
 Sc Hidromix 2003 Srl a pornit cu o idee simpla: asamblarea furtunurilor hidraulice ......pe parcurs solicitarile erau în continua crestere si pentru alte echipamente hidraulice, pneumatice care pâna la urma cu ajutorul inginerilor angajati am reusit sa furnizam sau sa producem în timp scurt si la o caliate foarte buna.  De asemenea, ne ocupam si cu comercializarea motostivuitoarelor.
 
 Dupa o dezvoltare semnificativa am reusit sa fim prezenti si la Târgurile Internationale atât în tara cât si în strainatate cu produsele noastre.
 
 În anul 2004 firma noastra a obtinut pentru caliatea lucrarilor si serviciilor efectuate certificatele de calitate ISO 9001. 
 In 2006 am construit noul nostru sediu pe o suprafata de 10.000 mp cu 3 hale de productie a cate 250m2 si un spatiu de depozitare de 300 m2 iar in 2008 am achizitionat o masina Seal Jet Economos pentru executia de garnituri de etansare pe loc
**2013** Un nou atelier special amenajat pentru reparatie pompe,motoare,distribuitoare hidraulice care este dotata cu tester hidraulic de ultima generatie marca Parker si alte echipamente necesare reparatiei.Detinem cea mai preformata arapat de sudura computerizata-controlata pentru cilindrii hidraulici la sudurile de teava honuita sau bara cromata de la diametrul de 15 mm pana la 350mm
 
 Produsele comercializate de societatea noastra provin direct de la fabricatii din occident, Germania, Austria,Italia, Spania, Ungaria, si din acest motiv avem posibilitatea de a livra la pret foarte bun, acoperând toata gama de industrie fina si grea în toata tara.

Servicii

  • Servicii in hidraulica
  • Servicii in pneumatica
  • Prelucrari pe masini unelte
  • Reparatii motoare industriale
  • Motostivuitare