Echipamente ridicat / stivuit Bragadiru

Mecano Valmar

Echipamente ridicat / stivuit Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente ridicat / stivuit Bragadiru: Mecano Valmar.

  echipamente ridicat stivuit bragadiru ilfovPrincipalul obiect de activitate al companiei MECANO VALMAR SRL il reprezinta comercializarea utilajelor de ridicat noi si second-hand: stivuitoare electrice - electrostivuitoare, motostivuitoare diesel / LPG, transpalete (lize), platforme hidraulice, carucioare, accesorii si piese de schimb, acumulatori de tractiune, regulatoare electrice de tractiune, redresoare, anvelope super-elastice (pline) sau pe aer, role, roti, scaune, avertizoare acustice, necesare in functionarea acestora.

  Intreaga noastra gama de produse o puteti gasi pe site-ul  mecanovalmar.ro.

  Suntem autorizati ISCIR pentru a efectua reparatii si revizii in perioada de garantie si postgarantie la toata gama de stivuitoare si platforme hidraulice.

  Societatea Mecano Valmar SRL s-a infiintat in anul 2003 venind in intampinarea nevoilor specifice ale numeroaselor firme si societati din Bucuresti si imprejurimi. Mecano Valmar s-a dezvoltat progresiv urmand si in momentul de fata un trend ascendent.

 electrostivuitorheliacelectric3roti12t_1

  Principalul obiect de activitate al Societatii Mecano Valmar il reprezinta comercializarea utilajelor de ridicat noi si second-hand.

  Suntem autorizati ISCIR pentru a efectua reparatii si revizii in perioada de garantie si postgarantie la toata gama de stivuitoare si platforme hidraulice.

  Apeland la serviciile Societatii Mecano Valmar SRL faceti o buna optiune in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de compania noastra.

  Efectuam reparatii stivuitoare in garantie, postgarantie sau la comanda la diverse tipuri de utilaje, atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

  Oferim spre inchiriere stivuitoare autorizate ISCIR, cu sau fara deservent autorizat ISCIR pentru Bucuresti si imprejurimi.

autorizatii_mecano_valmar_400

    Firma noastra realizeaza vanzarea de utilaje noi, second hand si inchiriere utilaje.

  Lista utilaje :

  → Electrostivuitoare

  → Motostivuitoare

  → Transpalete / lize

  → Carucioare

  → Platforme

  → Electrocare

  → Utilaje speciale

  → Accesorii

mecano4_400_01
  Service utilaje, reparatii si intretinere, asistenta tehnica

  → Efectuam reparatii stivuitoare in garantie, postgarantie sau la comanda la diverse tipuri de utilaje, atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

  Autorizari Stivuitoare si Echipamente de Depozit 

  Compania noastra este certificata de catre ISCIR ca societate autorizata sa faca interventii si reparatii asupra stivuitoarelor si a altor echipamente de ridicat si transportat la sol, precum si pentru furnizarea de servicii de RSVTI pentru stivuitoare si alte echipamente de ridicat.

  De asemenea avem personal calificat cu atestat ISCIR pentru desfasurarea activitatii de personal tehnic de specialitate, responsabil cu supravhegherea lucrarilor la instalatii de ridicat (RSL IR).

  Firma Mecano Valmar SRL ofera spre vanzare stivuitoare de diferite tipuri si marci. Puteti astfel beneficia de oferta propusa care cuprinde electrostivuitoare si transpalete ale unor firme precum: BALKANCAR, PEGASO, ICEM. Oferim servicii de inchiriere utilaje. De asemenea dispunem de o gama diversificata de accesorii si piese de schimb pentru aceste stivuitoare, asigurand lucrari de reparatii si intretinere.

electrostivuitorpegasopl1316ilinitialliftridica2paleti_400

 

Servicii

  Firma noastra realizeaza vanzarea de utilaje noi, second hand si inchiriere utilaje. De asemenea, efectuam reparatii stivuitoare in garantie, postgarantie sau la comanda la diverse tipuri de utilaje, atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

  Lista utilaje :

  → Electrostivuitoare

  → Motostivuitoare

  → Transpalete / lize

  → Carucioare

  → Platforme

  → Electrocare

  → Utilaje speciale

  → Accesorii