Echipamente ridicat / stivuit Bragadiru

Echipamente ridicat stivuitoare Bragadiru

Echipamente ridicat / stivuit Bragadiru reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente ridicat / stivuit Bragadiru: Echipamente ridicat stivuitoare Bragadiru.

 

  Principalul obiect de activitate al Societatii Mecano Valmar il reprezinta comercializarea utilajelor de ridicat noi si second-hand.

  Suntem autorizati ISCIR pentru a efectua reparatii si revizii in perioada de garantie si postgarantie la toata gama de stivuitoare si platforme hidraulice.

  Apeland la serviciile Societatii Mecano Valmar SRL faceti o buna optiune in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite de compania noastra.

  Efectuam reparatii stivuitoare in garantie, postgarantie sau la comanda la diverse tipuri de utilaje, atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

  Oferim spre inchiriere stivuitoare autorizate ISCIR, cu sau fara deservent autorizat ISCIR pentru Bucuresti si imprejurimi.

 

    Firma noastra realizeaza vanzarea de utilaje noi, second hand si inchiriere utilaje.

  Lista utilaje :

  → Electrostivuitoare

  → Motostivuitoare

  → Transpalete / lize

  → Carucioare

  → Platforme

  → Electrocare

  → Utilaje speciale

  → Accesorii


  Service utilaje, reparatii si intretinere, asistenta tehnica

  → Efectuam reparatii stivuitoare in garantie, postgarantie sau la comanda la diverse tipuri de utilaje, atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

  Autorizari Stivuitoare si Echipamente de Depozit 

  Compania noastra este certificata de catre ISCIR ca societate autorizata sa faca interventii si reparatii asupra stivuitoarelor si a altor echipamente de ridicat si transportat la sol, precum si pentru furnizarea de servicii de RSVTI pentru stivuitoare si alte echipamente de ridicat.

  De asemenea avem personal calificat cu atestat ISCIR pentru desfasurarea activitatii de personal tehnic de specialitate, responsabil cu supravhegherea lucrarilor la instalatii de ridicat (RSL IR).

  Firma Mecano Valmar SRL ofera spre vanzare stivuitoare de diferite tipuri si marci. Puteti astfel beneficia de oferta propusa care cuprinde electrostivuitoare si transpalete ale unor firme precum: BALKANCAR, PEGASO, ICEM. Oferim servicii de inchiriere utilaje. De asemenea dispunem de o gama diversificata de accesorii si piese de schimb pentru aceste stivuitoare, asigurand lucrari de reparatii si intretinere.

 

 

Servicii

  Firma noastra realizeaza vanzarea de utilaje noi, second hand si inchiriere utilaje. De asemenea, efectuam reparatii stivuitoare in garantie, postgarantie sau la comanda la diverse tipuri de utilaje, atat la sediul nostru cat si la sediul clientului.

  Lista utilaje :

  → Electrostivuitoare

  → Motostivuitoare

  → Transpalete / lize

  → Carucioare

  → Platforme

  → Electrocare

  → Utilaje speciale

  → Accesorii