Echipamente refrigerare Targu Mures

Cenda Impex

Echipamente refrigerare Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente refrigerare Targu Mures: Cenda Impex.

SC Cenda Impex SRL este o firma cu capital privat integral romanesc, infiintata in 1995, la Tg. Mures. In cei peste 18 ani de activitate, firma a cunoscut o crestere constanta, impunandu-se ca un nume de referinta pe piata furnizorilor de echipamente frigorifice, in special in zona locala. Inca de la infiintare SC Cenda Impex SRL si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente.

SC Cenda Impex SRL pune la dispozitia clientilor produse de calitate, cu o gama variata de vitrine frigorifice orizontale refrigerate pentru produse din carne si lactate, vitrine frigorifice verticale refrigerate pentru prezentare produse de carmangerie, lactate, legume si fructe, lazi de congelare pentru carne si peste, mobiliere comerciale metalice, camere frigorifice si servicii pentru acestea.

Vitrinele frigorifice orizontale au fost concepute pentru comercializarea mezelurilor, a carnii proaspete, lactatei sau a diferitelor produse care necesita refrigerarea. Vitrinele au o forma si un design de ultima generatie, cu geam drept sau curbat, sunt dotate cu un spatiu de depozitare, accesibil din partea de servire, astfel foloseste la depozitarea de scurta durata a produselor pe timpul de lucru. Spatiul de prezentare si masa de lucru sunt efectuate din inox. Sunt disponibile in varianta statica si varianta ventilata, cu diferite dimensiuni si cu agregat incorporat sau in varianta cu agregat extern . Majoritatea modelelor ne permit montarea diferitelor elemente intr-un lant frigorific cu corpuri neutre sau refrigerate.Comanda electronica este situata in partea de servire a vitrinei, care regleaza temperatura degivrata.

SC Cenda Impex SRL pune la dispozitia clientilor si vitrine frigorifice proiectata special pentru prezentarea si comercializarea diferitelor delicatese, produse de cofetarie, patiserie si a altor produse alimentare.

Vitrinele frigorifice verticale au fost proiectate pentru prezentarea si comercializarea produselor alimentare preambalate: salamuri, produse de carmangerie, produse lactate, legume si fructe. Sunt disponibile in diferite dimensiuni, in variante cu agregatul incorporat cu evaporarea apei de condens sau in variante cu agregat extern, existand posibilitatea montarii a modulelor in lant. Au functionare total automatizata si sunt prevazute cu iluminat interior.Optional pot fi dotate cu perdea de protectie in timpul nefunctionarii a magazinului. Este ideala pentru spatii comerciale mici pana la supermarketuri.

Insulele congelatoare au fost proiectate pentru expunerea la vanzare a inghetatei, produselor semi preparate congelate si pentru alte produse congelate. Se comercializeaza cu agregat incorporat, cu racire ventilata, iar decongelarea este efectuata cu ajutorul unei comenzi electronice. Insulele congelatoare sunt dotate cu geamuri glisante incorporate, fabricate dupa standarde industriale sau cu geamuri termoizolante panoramic, care ne ofera o vizibilitate excelenta a produselor expuse. Capacitatea de depozitare impresionanta a acestor insule ajuta la reducerea timpului, eforturilor si costurile de aprovizionare. Totodata tehnologia bine gandita AHT asigura ca produsele Dvs. vor fi pastrate la temperaturi ideale. Acest lucru este foarte important pentru consumatorii finali si pentru reputatia Dvs.

Lazile congelatoare cu capac glisant sunt concepute pentru a vinde mai multa marfa datorita vizibilitatii mai bune. Sunt disponibile cu geam drept sau cu geam curbat- care permite o aranjare a marfii profesionale si o vizibilitate excelenta. Alegeti varianta optima pentru prezentarea marfii Dvs. Suntem convinsi ca aceste modele practice, innovative si orientate spre piata va vor impresiona, fiind inglobata intr-o experienta in sectorul de congelare profesionala.

SC Cenda Impex SRL ofera servicii precum dimensionarea corecta a necesarului de putere frigorifica a unei camere frigorifice pentru a obtine un randament maxim cu un consum minim de energie electrica. Procesul de automatizare frigorifica al unei camere frigorifice se realizeaza cu termostate digitale si centrale digitale profesionale, ce pot fi interfatate cu un sistem de calcul prin intermediul unui soft specializat pentru monitorizarea sistemului de la distanta.

Totodata pentru verile foarte calduroase si iernile geroase, dar si impotriva unei umiditati ridicate, firma ofera si aparate de aer conditionat. Aparatele de aer conditionat au compresoare eficiente (Mitsubishi, Toshiba, Panasonic), schimbatoare de caldura eficiente, dotate cu turbulatoare si sisteme de evacuare rapida a condensului. Ventilatorul unitatii externe are paletele cu suprafata de atac in forma de dinte de fierastrau ceea ce reduce zgomotul de functionare. Are functii de programare pornire/oprire, program de functionare pe timp de noapte, adapteaza functionarea aparatului la necesitatile de confort pe timp de noapte, distributie multidimensionala a aerului in incapere, deumidificare, autodiagnoza si autoprotectie, pornire automata dupa intreruperea alimentarii energetice si restaurarea acesteia, filtru catalizator rece si genereaza ioni negativi cu rol benefic asupra sanatatii utilizatorului.

Toate aceste utilaje frigorifice comerciale, si industriale functioneaza cu agent frigorific ecologic si au un consum energetic redus.

Agentilor economici ce doresc sa-si depoziteze produsele comercializate, firma le ofera o gama diversificata de mobilier comercial metalic si mobilier comercial frigorific. Acest mobilier comercial imbina intr-un mod ideal aspectul placut cu utilitatea. Politele mobilierului metalic destinat magazinelor au 2 grade de inclinare si pot sustine produse de pana la 200 kg. Pentru magazinele cu autoservire SC Cenda Impex SRL ofera mobilier tip gondola, sisteme de dirijare si mese pentru case de marcat cu sau fara banda transportoare a produselor. Mobilierul comercial este adecvat incepand cu magazinele mici alimentare pana la supermarketuri.

Servicii

Servicii oferite :

  • proiectare de amenajari magazine
  • transport
  • montaj si punere in functiune
  • service in timpul garantiei
  • service post garantie
  • intretinere utilaje frigorifice