Echipamente pentru constructii Bacau

Echipamente pentru constructii Bacau

Echipamente pentru constructii Bacau reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente pentru constructii Bacau: Echipamente pentru constructii Bacau.

 Pentru ca serviciile noastre sa fie complete si pe deplin multumitoare pentru clientii nostri, am completat activitatea de comercializare a utilajelor si echipamentelor pentru constructii cu cele de service, inchiriere si consultanta de profil.
  
 Service-ul nostru este echipat cu consumabilele de care clientii nostri au nevoie, iar in cazul in care sunt necesare reparatiile, dispunem de piesele de schimb necesare. Totul este pregatit in asa fel incat clientul sa poata folosi in cel mai scurt timp utilajele si echipamentele, mentinand costurile generate de inactivitate la minimum.

 Pentru cilindrii compactori AMMANN asiguram service in garantie si postgarantie pe o perioada de minim 10 ani.
Ne mai mandrim cu promptitudinea de care dam dovada in cazul comenzilor de produse. Astfel, termenul de livrare pentru utilaje si echipamente este in mare parte din stoc, iar la comanda de maximum 1 luna; in cazul statiilor de asfalt de cca 5-6 luni.

Servicii

Utilaje Constructii

 Oferta variata de: pompe de beton pe sasiu auto si tractate, betoniere, mixere pentru statii de beton, compresoare de aer, motostivuitoare, electrostivuitoare, instalatii manuale si automate de sablat, instalatii pentru deavurare, finisare, superfinisare, Masini de tencuit, betoniere, agregate de preparat beton)

Inchirieri utilaje

 Inchirieri utilaje constructii sau masini, inclusiv operatori. Inchirierea utilajelor de mica mecanizare pentru constructii sau pentru amenajari interioare: betoniere, masini de tencuit, masini de taiat beton asfalt, masini de gaurit, cofraje metalice, schele, popi metalici, placi vibrocompactoare, pickhummere electrice, ciocane rotopercutoare-demolatoare, generatoare pentru sudura, placi vibrocompactoare, vibratoare pentru beton, curatatoare sub presiune, excavatoare, buldozere, buldoexcavatoare, basculante, compactoare, compresoare, pompe.