Echipamente industriale Ploiesti

Oli Romania

Echipamente industriale Ploiesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente industriale Ploiesti: Oli Romania.

 In calitate de filială a WAMGROUP ce operează peste tot în lume, OLI România este răspunzătoare pentru distribuirea componentelor tehnologiei de vibratie industrială în România. In domeniul ingineriei si al fabricaţiei, sucursala OLI S.r.l., din oraşul din nordul Italiei Medolla, are în spate mai mult de patru decenii de experienţă. 
Infiinţată în 2008 ca sucursală a societăţii WAM România, OLI România este cotată ca fiind un furnizor competent de vibratoare electrico-industriale, pneumatice şi hidraulice, ca şi de convertoare şi vibratoare de frecvenţă în industria construcţiilor. Pe lângă simpla distribuţie, OLI România poate adapta produsele în raport cu cererile speciale ale clienţilor oferind numeroase optiuni şi accesorii complementare. 

 Filosofia OLI România este aceea de a oferi unei clientele largi o gamă de produse de înaltă calitate fabricate în masă la un preţ atractiv. Satisfacerea clientului prin consultanţă personală, servicii cuprinzătoare şi validitate constantă susţinute de o largă rezervă de echipament, reprezintă aşteptări pe care OLI România este gata să le indeplinească în fiecare zi.

Servicii

- OT - Vibratoarele exterioare pneumatice cu turbină OT

- P - Vibratoarele exterioare pneumatice

- S - Vibratoarele exterioare pneumatice cu bilă

- F - Vibratoare liniare cu piston

- MVE - Vibratoare exterioare electrice

- MICRO MVE - Vibratoarele electrice

- OR - Vibratoarele exterioare pneumatice cu role

- K - Vibratoarele liniare cu piston