Echipamente de protectie Targu Mures

SC Nakita SRL

Echipamente de protectie Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente de protectie Targu Mures: SC Nakita SRL.

 NAKITA PROD COMIMPEX S.R.L. din Targu Mures, a fost infiintata in anul 1992 avand ca si domeniu principal de activitate producerea si comercializarea echipamentelor de securitate.

 Prin intermediul siteului dorim sa ne apropiem de toti colaboratorii si clientii nostri, punand la dispozitie informatii de ultima ora privind gama noastra de produse, o parte din ele reprezentand premiere tehnice ca solutii si realizari in domeniul echipamentelor tehnice.

  Profesionistii echipei noastre va pot pune la dispozitie toate datele necesare pentru a putea alege echipamentul adecvat necesitatilor dumneavoastra.

 Suntem o echipa tanara cu experienta in vanzarea echipamentelor individuale de lucru si a celor de protectia muncii. Suntem importatori si distribuitori de echipamente individuale de protectie de pe piete consacrate si cu experienta relevanta in acest domeniu. 

 Colaborarea bazata pe calitate, promptitudine, profesionalism si comunicare directa cu clientii nostri, ne ofera certitudinea unei dezvoltari continue si obtinerea celor mai bune rezultate. 

Servicii

 Compania noastra va pune la dispozitie o gama larga de echipamente de lucru si protectie: salopete clasice, salopete cu pieptar, pantaloni cu snur in talie, pantaloni cu pieptar, haine vatuite, costume vatuite, veste vatuite confectionate din docuri de calitate sau tercoturi, bocanci de protectie, pantofi de protectie, sandale de protectie, cizme apa-noroi, cizme de protectie, tricouri simple, tricouri POLO, camasi, casti de protectie, genunchiere, haine de iarna, pelerine de ploaie, costume impermeabile, manusi de protectie, manusi din bumbac, manusi cu picouri, manusi electroizolante, manusi lacatuserie, manusi antitaieturi, manusi cu aderenta sporita, manusi anticalorice, sorturi de sudura, ghetre, cotiere, masti de sudura, casti optoelectronice pentru sudura, semimasti respiratorii cu supapa, semimasti respiratorii cu filtre, masti complexe, aparate de respiratie cu aductiune de aer sau autonome, incaltaminte alba pentru industria alimentara, ochelari de protectie, ochelari pentru vizitatori, viziere de protectie, viziere pentru electricieni, antifoane interne, antifoane externe, antifoane aplicabile pe casca de protectie, centuri de siguranta si altele.