Echipamente Auto Targu Mures

Echipamente Auto Tg Mures

Echipamente Auto Targu Mures reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente Auto Targu Mures: Echipamente Auto Tg Mures.

Firma noastra ofera o vasta larga de echipamente pentru service auto.La noi gasiti toate necesare pentru dotarea cu echipamente a oricarui service auto si a statiilor de deservire tehnica auto. Elevatoare, utilaje montare anvelope si balansare, echipament de diagnostic, compresoare, vulcanizatoare, cricuri si multe altele. Suntem la dispozitia D-stra, ca sa va ajutam sa faceti o buna alegere a echipamentului dupa cel mai convenabil pret. In oferta noastra veti gasi cele mai accesibile produse!
Oferim urmatoarele:

  • servicii de consultanta si proiectare pentru organizarea de noi ateliere sau modernizarea atelierelor service auto
  • o gama completa si variata de echipamente, utilaje si scule
  • transportul utilajelor la beneficiar, instalare, punere in functiune si instruirea operatorilor
  • montaj autorizat pentru elevatoare, cu RADTP si RSL autorizati de ISCIR
  • vizite periodice pentru revizia utilajelor si perfectionarea operatorilor
  • furnizare de accesorii, consumabile si piese de schimb pentru echipamente si utilaje
  • intretinere si service pentru echipamente si utilaje

Experienta noastra in acest domeniu ne permite sa va punem la dispozitie solutii concrete pentru initierea, modernizarea si dezvoltarea oricarei activitati legate de intretinerea si repararea automobilelor, in vederea servirii consumatorilor la standarde tehnice si calitative care sa va garanteze siguranta investitiilor.
Echipamentele distribuite de noi sunt produse de furnizori consacrati, pentru fiecare categorie fiind disponibila o gama variata de produse si modele, destinata satisfacerii utilizatorilor, la un raport optim “calitate / pret”.