Echipamente ridicat / stivuit Pitesti

Stivuitoare Pitesti

Echipamente ridicat / stivuit Pitesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente ridicat / stivuit Pitesti: Stivuitoare Pitesti.

Balkan Ro Motors, Pitesti - Arges, oferte pret vanzari stivuitoare noi si second hand, motostivuitoare si electrostivuitoare, Hyundai, HC, Balkancar, TCM , Daewoo - Doosan sau EP, transpalete manuale si electrice, baterii de tractiune, anvelope pline ( masive ) superelastice si pe aer ( anvelope pneumatice ), vinzari, reparatii, inchiriere, autorizare ISCIR, operator RSVTI, utilaje de ridicat si stivuit. 

Motostivuitorul HC este echipat cu motoare Nisan si Yanmar . Acestea si-au cistigat un renume propriu si s-au dovedit fiabile in timp. Gama s-a diversificat cu stivuitoare Hyunday Coreene echipate cu motoare diesel, LPG / GPL - pe gaz sau electric. Acestea au calitate preturi competitive au un design modern, si multe inovatii. De-a lungul timpului Balkan Ro Motors S.R.L a devenit o companie recunoscuta pe plan national, pentru promptitudine si service de calitate precum si respectarea termenelor de garantie. Inca de la primul stivuitor reparat am pastrat un standard de calitate ridicat, apreciat de toti clientii, de pe intreg teritoriul Romaniei. Modelele cele mai cautate de stivuitoare au fost: motostivuitorulHC DP25 sau stivuitorul HYUNDAI 3,0 t. Calitatea lor, pretul foarte atractiv precum si garantia de 24 luni au facut ca de-a lungul timpului sa avem peste 300 motostivuitoare sau electrostivuitoare de vanzare.

- In prezent comercializam intreaga gama de utilaje de ridicat si stivuit , stivuitoare motostivuitoare, electrostivuitoare, electrocare si transpalete Balkancar, precum si motostivuitoare diesel - pe motorina, LPG - GPL pe gaz sau pe benzina, electrostivuitoare HC, Hyundai, TCM , Daewoo - Doosan si Heli, cu sarcina intre 1,5 t si 16 t la pret competitiv si atractiv.

Ce inseamna TCM pe piata de motostivuitoare? 59 de ani de productie de stivuitoare

- vanzare transpalete manuale Powerlifter, cu sarcinini de 2,5 t, transpaleti manuali Climax 1 t la 1,6 m si Pegaso cu ridicare electrica si deplasare electrica cu translatie sau platforma stivuitorist 1 - 2 t 1,6 - 5.5 m. 
- Avem de vanzare stivuitoare second - hand, marcile : Balkancar, TCM, Daewoo, EP, Heli, Caterpillar, Toyota, Linde, Clark, Fiat, Hister, Jungheinrich, Komatsu, Manitou, Mitsubishi, Nissan, Still, Pegaso care au fost reparate sau revizuite de noi si la care oferim o garantie de minim 6 luni.
- Efectuam Service in garantie, postarantie sau la comanda la orice model de stivuitor Balcancar sau TCM, cu motor dizel, gaz sau benzina, atit la sediul nostru, pentru interventii majore cit si la sediul clientului. Putem oferi Full service pe baza de contract.
- Detinem in stoc piese de schimb pentru orice stivuitor, motostivuitor sau electrostivuitor Balkancar sau TCM si aducem la comanda orice piesa, anvelope masive superelastice sau pe aer (anvelope pneumatice ) pentru Balkancar, TCM, EP, Daewoo, Caterpillar, Toyota, Linde, Clark, Fiat, Hister, Jungheinrich, Komatsu, Manitou, Mitsubishi, Nissan, Still dar modele nu mai vechi de 10 ani. Oferim inchirieri de stivuitoare autorizate ISCIR, cu sau fara deservent autorizat ISCIR pe orice perioade.

- Efectuam revizii si întocmim procesele-verbale de probe casa, in vederea obtinerii autorizatiei ISCIR pentru orice tip de stivuitor ;

Marea noastra satisfactie este cind un client a cumparat un stivuitor de la noi si revine ca prieten. 
Balkan Ro Motors S.R.L isi propune ca, in cel mai scurt timp, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra si totodata un prieten .

Va rugam sa ne contactati pentru oferte de stivuitoare, motostivuitoare, electrostivuitoare, transpalete, anvelope, piese schimb, baterii tractiune.

Servicii

Galerie foto