Echipamente refrigerare Oradea

Hyper Line Consult

Echipamente refrigerare Oradea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente refrigerare Oradea: Hyper Line Consult.

HLC este o companie cu capital integral romanesc specializata in furnizarea unei game largi de produse pentru amenajarea si dotarea spatiilor comerciale, industriale sau destinate depozitarii marfurilor perisabile. HLC inseamna expertiza in proiectarea, montarea si instalarea mobilierului comercial si a instalatiilor si echipamentelor frigorifice de orice fel.
Dintre principalele categorii de produse pe care Hyper Line Consult le ofera, amintim: vitrine frigorifice, rafturi metalice, instalatii frigorifice, carucioare si cosuri pentru magazine, mese pentru case de marcat s.a.

Misiunea HLC

Misiunea companiei HLC este de a oferi solutii complete de amenajare a spatiilor comerciale si de utilare a depozitelor frigorifice.

Incepand cu 2004, anul infiintarii companiei, strategia de marketing a HLC a urmarit in mod consecvent aceleasi principii si obiective: oferta personalizata, solutii integrate si nu doar produse, mentinerea clientilor vechi si nu stimularea vanzarilor pe termen scurt. Cu timpul, prin flexibilitate, profesionalism si seriozitate, HLC s-a impus ca fiind un partener de afaceri valoros si de incredere.

Firmele care beneficiaza de serviciile HLC, apeleaza rar la un al doilea furnizor.

Valorile HLC

Dezvoltare continua - Suntem o companie tanara, in dezvoltare, care are de atins obiective indraznete.

Flexibilitate - Clientii nostri sunt diferiti, iar noi suntem capabili sa satisfacem nevoi diferite.

Dinamism - Incercam mereu sa cream mai multa valoare, sa oferim noi solutii de amenajare si utilare a spatiilor comerciale.

Seriozitate - Ne respectam angajamentele asumate.

Calitate - Detaliile definesc calitatea; suntem atenti la detalii.

Expertiza - Suntem specialisti in amenajarea spatiilor comerciale.

Responsabilitate - munca noastra, ca indivizi si ca echipa deopotriva, implica un inalt nivel de raspundere. Scopul nostru este de a crea valoare, nu doar bani.

Eficienta - Valorificam la maximum resursele de care dispunem si facem doar ceea ce stim mai bine.

Stabilitate - Urmarim in mod consecvent un anumit set de principii si obiective care ne definitiveaza strategia de marketing.

Servicii

Vitrinele frigorifice oferite de HLC sunt fabricate dupa o tehnologie de ultima ora, fiind dotate cu freon ecologic si distingandu-se printr-un design modern si un consum redus de energie electrica. 

Aceste echipamente frigorifice sunt create special pentru supermarketuri, magazine alimentare, carmangerii si alte centre comerciale, fiind disponibile atat in forma cu agregat interior cat si in cea cu agregat exterior. 

Colectia noastra de vitrine frigorifice este impartita in vitrine frigorifice orizontale, insule congelatoare, lazi si rafturi frigorifice.