Echipamente pentru constructii Voluntari

Utilaje Echipamente Constructii Voluntari

Echipamente pentru constructii Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente pentru constructii Voluntari: Utilaje Echipamente Constructii Voluntari.

 Misiunea noastra

Este aceea de a raspunde nevoilor clientilor nostri punandu-le la dispozitie o gama larga de utilaje si echipamente de top pentru constructii, intretinere si reparatii drumuri si cai ferate, instalatii gaze, termice si sanitare sau diferite alte lucrari de constructie.

 Viziunea noastra

Vrem sa fim furnizorul tau preferat de utilaje si echipamente pentru constructii din Romania. 

Pentru a ne atinge acest obiectiv, dispunem de un portofoliu de produse de ultima generatie, de posibilitatea de a oferi service si consultanta pentru acestea, precum si de o vasta experienta locala. 

Iar pentru a fi siguri ca suntem pe drumul cel bun, atunci cand ne evaluam activitatea, ne raportam la un singur standard: calitatea si excelenta.

 Valorile

Valorile care ne ghideaza in toate actiunile pe care le intreprindem sunt seriozitatea si anagajamentul fata de client, calitatea produselor si serviciilor oferite, flexibilitatea in abordarea fiecarui proiect.

 Calitatea produselor noastre

Utilajele si echipamentele de calitate sunt vitale pentru companiile clientilor nostri. De aceea, oricare ar fi nevoile acestora, noi recomandam produsele pe care le consideram ca fiind cele mai potrivite din punct de vedere al capacitatii de productie/executie in raport cu proiectul descris si, bineinteles, din punct de vedere al pretului.

Calitatea produselor pe care le comercializam este garantata de renumele producatorilor: AMMANN (lider in domeniul statiilor de asfalt si compactare), AMMANN YANMAR, MECALAC-AHLMANN, ROADTEC, ATMOS, VISTARINI, CEDIMA, TECHNOFLEX, VENETA TECHNOLOGIE. MemImpex este unic importator in Romania al produselor de compactare AMMANN.

Servicii

 Pentru ca serviciile noastre sa fie complete si pe deplin multumitoare pentru clientii nostri, am completat activitatea de comercializare a utilajelor si echipamentelor pentru constructii cu cele de service, inchiriere si consultanta de profil.
  
 Service-ul nostru este echipat cu consumabilele de care clientii nostri au nevoie, iar in cazul in care sunt necesare reparatiile, dispunem de piesele de schimb necesare. Totul este pregatit in asa fel incat clientul sa poata folosi in cel mai scurt timp utilajele si echipamentele, mentinand costurile generate de inactivitate la minimum.

 Pentru cilindrii compactori AMMANN asiguram service in garantie si postgarantie pe o perioada de minim 10 ani.
Ne mai mandrim cu promptitudinea de care dam dovada in cazul comenzilor de produse. Astfel, termenul de livrare pentru utilaje si echipamente este in mare parte din stoc, iar la comanda de maximum 1 luna; in cazul statiilor de asfalt de cca 5-6 luni.

 Avem pe stoc urmatoarele utilaje:

 STATII DE ASFALT AMMANN
» STATII DE BETON AMMANN
» REPARTIZATOARE-FINISOARE DE ASFALT AMMANN
» UTILAJE DE COMPACTARE AMMANN
» UTILAJE PENTRU COMPACTARE RAMMAX
» COMPACTOARE DESEURI – GROPI ECOLOGICE VANDEL
» EXCAVATOARE YANMAR / INCARCATOARE PAUS
» ECHIPAMENTE SPARGERE / DEMOLARE ATMOS / VISTARINI / ATLAS COPCO / PADLEY&VENABLES
» ECHIPAMENTE / DISPOZITIVE TAIERE BETON / ASFALT CEDIMA
» ECHIPAMENTE VIBRARE / FINISARE BETON TECHNOFLEX / BARTELL MORRISON
» TERMOCONTAINERE DE ASFALT VENETA TECNOLOGIE
» AUTOGUDRONATOARE, RASPANDITOARE DE EMULSIE VENETA TECNOLOGIE
» FREZE DE ASFALT, UTILAJE DE TRANSFER ASFALT SI STABILIZATOARE DE SOL ROADTEC
» DISTRIBUITOR LATERAL DE AGREGATE
» MASINI DE COLMATAT ROSTURI CIMLINE
» RECICLATOARE DE ASFALT MADRO
» INCHIRIERE UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII