Echipamente hidraulice Voluntari

Echipamente hidraulice Voluntari

Echipamente hidraulice Voluntari reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente hidraulice Voluntari: Echipamente hidraulice Voluntari.

  Firma romano-germana avand ateliere si stocuri in bucuresti, cluj, constanta, iasi, sibiu, timisoara si brasov, specializata in sertizari profesionale furtun hidraulic si comercializare de diverse componente hidraulice // servicii : sertizare furtunuri hidraulice de inalta presiune din cauciuc, cu insertii metalice sau textile la lungimea dorita si cu racordurile dorite; reparatii cilindri hidraulici. 

De cele mai multe ori echipamentele hidraulice sunt folosite acolo unde este nevoie de forte mari pentru actionarea diverselor mecanisme de mare tonaj (de exemplu bratul unei macarale).

De asemeni, echipamentul hidraulic isi gaseste utilitate nu numai in cazul cand sunt necesare forte mari ci si in alte situatii, de exemplu atunci cand prezenta aerului comprimat este imposibila (ex. aparate de zbor) si chiar pentru miscari de precizie.

Din categoria echipament hidraulic compania noastra va ofera:

 • cilindri hidraulici
 • motoare hidraulice
 • pompe hidraulice
 • valve hidraulice
 • electrovalve hidraulice
 • regulatoare
 • accesorii (filtre, grupuri de racire, robineti, indicatoare de presiune & temperatura)
 • alte echipamente (grupuri de pompare s.a.)

Sistemele hidrostatice sau volumice au, drept element primar al transformatorului TT, generatorul de presiune hidrostatica (pompa) GH, care transforma energia mecanica primita de la motorul electric ME in energie potentiala a fluidului, pe care o transmite apoi elementului secundar care este motorul hidraulic rotativ MHR sau liniar MHL. Acesta reconverteste energia hidrostatica in energie mecanica, pe care o livreaza apoi organului de executie OE al masinii actionate. Variatia parametrilor miscarii se realizeaza cu ajutorul aparatajului de comanda si de reglare ACR sau direct prin variatia capacitatii generatorului sau a motorului.
Aceste sisteme au o arie larga de raspandire datorita unor calitati deosebite ca: simplitate constructiva, usurinta in reglarea vitezelor, si a realizarii stabilitatii acesteia, gabarit redus, randament ridicat etc.

 

Servicii

 1. cilindri pneumatici si accesorii pentru cilindri;
 2. valve cu actionare electrica, pneumatica si mecanica;
 3. senzori de proximitate;
 4. pedale pneumatice si electrice;
 5. drosele, presostate, traductoare de presiune;
 6. filtre, regulatoare de presiune, lubrificatoare, grupuri de preparare, manometre;
 7. fitinguri pentru teava si tuburi din plastic, supape de cuplare rapida;
 8. tuburi din plastic.