Echipamente hidraulice Brasov

BAMAREC S.R.L.

Echipamente hidraulice Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente hidraulice Brasov: BAMAREC S.R.L..

Echipamentele livrate sunt produse de firme renumite in domeniu si respecta standardele de calitate solicitate de clientii nostri.
Aplicatiile se adreseaza industriei constructiilor de masini, dar si in metalurgie, siderurgie, chimie, autovehicule, constructii, energetica, mobila.

Va oferim:

  1. Expertiza a instalatiei dvs/aplicatiei dvs
  2. Proiectarea instalatiei hidraulice cu alegerea componentelor din portofoliul Hidarom si la alegere, cu elemente puse la dispozitie de catre client
  3. Executie instalatii hidraulice, instalare si punere in functiune.
  4. Sisteme de ungere complete
  5. Livrarea de furtunuri hidraulice sertizate la cerere
  6. Furnizarea de organe de asamblare, scule profesionale

Produsele oferite sunt proiectate si executate pentru a servi unor aplicatii practice in numeroase domenii ale industriei, asigurand performante ridicate, durata mare de viata, costuri reduse de intretinere.
Calitatea produselor si serviciilor ofertate, promptitudinea in intampinarea cerintelor clientilor nostri si flexibilitatea in stabilirea conditiilor comerciale sunt caracteristicile care au facut ca firma noastra sa fie un partener de afaceri serios si stabil pentru clientii nostri.
Firma noastra:
- ofera mai mult decat servicii, ofera solutii.
- garanteaza un service complet si rezolva prompt toate lucrarile de intretinere
- livrarea pe termen lung a tuturor pieselor de schimb
- calitate maxima a produselor si servicii ofertate la preturi foarte competitive
- flexibilitatea in stabilirea conditiilor comerciale

Servicii

 Instalatii si utilaje pneumatice. Furtunuri cauciuc si PVC. Echipamente si utilaje hidraulice. Furnizor pompe. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Import de aparate de masura si control. Garnituri de etansare din cauciuc. Filtre de intrebuintare diversa.