Echipamente Auto Constanta

NovaTech

Echipamente Auto Constanta reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente Auto Constanta: NovaTech.

Novatech este una din cele mai importante companii din Romania care ofera echipamente si servicii pentru industria auto. De la infiintare pana in prezent, am reusit sa crestem constant numarul producatorilor pe care ii reprezentam in Romania, reusind in 2007 sa acoperim gama completa de echipamente necesare intr-un service de autoturisme sau autovehicule grele. Avand in vedere dinamica pietei auto in Romania si cresterea pretentiilor utilizatorilor de mijloace auto, suntem in permanent contact cu noile aparitii tehnologice, oferind clientilor nostri oportunitatea de a le integra rapid in afacerile pe care le desfasoara.

Fondata in 1994, compania noastra a inregistrat o rata de crestere constanta de 30% anual, ajungand la o cota de piata de aproximativ 25% conform rezultatelor financiare ale anului 2006. Cota de piata previzionata pentru urmatorii 3 ani este de 30%, bazata pe cresterile precedente, investitiile in curs si aspectul general al pietei. In prezent reprezentam in Romania 25 de producatori imporanti de echipamente, toti europeni. Numarul clientilor a depasit 1000 numai in 2006. Echipele de service si vanzari acopera intreg teritoriul tarii.

Novatech inseamna oameni. Echipa s-a format in peste 10 ani de lucru impreuna. Avem un department tehnic in permanenta legatura cu noile evolutii tehnologice si o echipa de vanzari experimentata cu pregatire tehnica de specialitate. Intreaga echipa Novatech intelege ca probleme clientilor nostri sunt mai importante ca ale noastre. Ca urmare, ne masuram succesul prin succesul clientilor nostri.

Dezvoltarea noastra in trecut se bazeaza pe respect fata de client si pe calitatea serviciilor. Credem cu tarie in parteneriatul pe termen lung cu clientii nostri, carora le oferim produse de calitate si servicii de nivel ridicat.

Novatech inseamna o solutie integrata:

  • Consultanta in materie de organizare
  • Suport logistic si solutii de finantare
  • Produse de calitate
  • Instalare si training
  • Suport tehnic eficient
  • Service post vanzare
  • Piese de schimb

 

Servicii