Echipamente sunet / radio / telecomunicatii Craiova

Echipamente Audio Sunet Craiova

Echipamente sunet / radio / telecomunicatii Craiova reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente sunet / radio / telecomunicatii Craiova: Echipamente Audio Sunet Craiova.

 Ca urmare a experientei noastre in comercializarea si instalarea echipamentelor de sunet si lumini profesionale va putem oferi cele mai bune solutii adaptate nevoilor dumneavoastra. Fie ca vorbim de sonorizari sau solutii de iluminare, pentru spatii sau evenimente - de mici sau mari dimensiuni la noi veti gasi intotdeauna solutia optima!
 Serviciile si produsele noastre – insotite de bogata experienta - pot aduce un plus de valoare: trupelor sau formatiilor, barurilor sau restaurantelor, salilor sau saloanelor de evenimente, cluburilor sau discotecilor, spatiilor comerciale sau institutiilor publice.
 Compania noastra s-a remarcat prin calitatea produselor si a serviciilor oferite pe piata. In prezent suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de echipamente profesionale de sunet si lumini.Oferim pe piata o gama complexa de produse si servicii, acoperind toate domeniile pietei profesionale. Produsele noastre satisfac cele mai exigente cereri.
 Compania dispune este capabila sa livreze in cel mai scurt timp produsele in orice zona a tarii.

 

Servicii

  • Instalare Echipamente Audio: Boxe, mixere, amplificatoare, procesoare, matrici de sunet
  • Instalare Lumini: Capete mobile, lumini ambientale, panouri LED, lasere
  • Reglaje de sunet de inalta performanta
  • After Sale
  • Consultanta