Echipamente sunet / radio / telecomunicatii Alba Iulia

Echipamente sunet radio telecomunicatii Alba

Echipamente sunet / radio / telecomunicatii Alba Iulia reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente sunet / radio / telecomunicatii Alba Iulia: Echipamente sunet radio telecomunicatii Alba.

 Instalatia de sonorizare este sufletul oricarei petreceri ori afaceri profitabile. Nunta fara lautari s-a mai vazut, dar o petrecere fara muzica nu. Un restaurant cu un ambient placut va fi memorabil pentru clienti. Adaugati servicii impecabile si o mancare gustoasa si succesul va este asigurat.

 Intr-un restaurant, pub sau cafenea, sistemul audio trebuie sa ofere clientilor o ambianta sonora placuta, relaxanta. Ocazional, instalatia de amplificare fixa este sustinuta de un sistem audio de putere, la nunti, botezuri ori alte evenimente gen karaoke. Cand spui sonorizare reusita, de cele mai multe ori faci referire la un sistem audio care se aude bine si care este adecvat scopului pentru care a fost cumparat.

  Instalatia de sunet fixa sau sonorizarea ambientala (public address) are la baza o structura simpla si economica: difuzoare, amplificator, eventual mixer si o sursa audio. Pont: puteti cumpara un sistem audio compact profesional  care are integrate toate echipamentele de mai sus, la un cost mult redus: mixer audio, amplificator, CD-player, tuner, USB etc

Servicii

  • Instalare Echipamente Audio: Boxe, mixere, amplificatoare, procesoare, matrici de sunet
  • Instalare Lumini: Capete mobile, lumini ambientale, panouri LED, lasere
  • Reglaje de sunet de inalta performanta
  • After Sale
  • Consultanta