Echipamente sport Bucuresti-Sector 2

A&A SPORT TOTAL

Echipamente sport Bucuresti-Sector 2 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente sport Bucuresti-Sector 2: A&A SPORT TOTAL.

Firma noastra se ocupa cu producerea si comercializarea unei game complete de echipamente sportive. Oferta noastra este extrem de variata si acopera o întreaga paleta de necesitati în domeniul echipamentelor sportive, în special in ceea ce priveste personalizarea de echipamente sportive.
Garantam calitatea, promptitudinea si eficienta serviciilor noastre.
Întreaga noastra oferta de materiale si echipamente sportive este realizata bazându-ne pe tehnologii si utilaje de ultima generatie. Oferim produse de calitate înalta, similare celor din UE, însa la preturi de producator.
Un echipament sportiv de calitate si sanatos inseamna o tesatura fina, care sa nu favorizeze aparitia alergiilor, care sa aibe o capacitate antitranspiranta, care sa fie moale si confortabila.

Pentru cei care sportul este un hobby avem, urmatoarele sfaturi va vor fi de folos:
1. Echipament sport confortabil şi adecvat: acestea ar trebui să fie principalele coordonate în alegerea ţinutei tale. Atunci când faci sport este foarte important să te simţi confortabil, lejer, iar echipamentul să te ajute în obţinerea rezultatelor dorite. Cu siguranţă îţi poţi asorta adidaşii cu tricoul din bumbac, însă ţine minte că moda şi echipamentele trendy te-ar putea îndepărta de scopul tău principal
2. Alege echipamentul în funcţie de sportul practicat, mediul: interior sau exterior şi anotimp.
3. Optează pentru un echipament elastic, care să îţi permită exerciţii de stretching, de exemplu. Hainele rigide nu îţi vor permite să te mişti în voie, să îţi lucrezi toate grupele de muşchi, aşa că ia în calcul şi acest factor.
4. Încălţămintea este foarte importantă! Cel mai indicat ar fi să alegi adidaşi din gama sportwear, cu talpa nici prea moale, dar nici prea rigidă. Ţine minte, însă, că fiecare picior are particularităţile sale, aşa că alege o pereche de încălţăminte potrivită formei piciorului tău.
5. Adaptează-ţi echipamentul! Vara este ceva mai simplu: nu ai nevoie decât de un tricou, pantaloni scurţi şi o pereche de încălţăminte. Iarnă, însă e ceva mai complicat, mai ales dacă faci sport în aer liber. Nu alege, însă, haine prea groase deoarece oricum vei transpira după exerciţiile fizice. De asemenea, masează-ţi zonele de expunere cum ar fi faţa, palmele, gambele cu cremă hidratantă pentru a te proteja de frig.
6. Nu uita de echipamentul de protecţie: casca de protecţie, mănuşi, bandaje, protecţie inghinală dacă practici un sport mai dur cum ar fi boxul sau dacă ai hernie inghinală, proteza dentară şi încălţăminte specială. Pentru role, de exemplu, ia în calcul şi achiziţionarea unor cotiere, genunchiere şi apărători pentru încheietura mâinii. Probează echipamentul de protecţie şi asigură-te că este potrivit ţie.

 

Servicii

Produse:
ACCESORII ANTRENAMENT
ATLETISM
BADMINTON
BASCHET
CUPE-TROFEE-MEDALII
FITNESS - AEROBIC
FORTA-CULTURISM
FOTBAL
GIMNASTICĂ
GIMNASTICA RITMICA
HANDBAL
INCALTAMINTE SPORT
JOCURI
MEDICALE
ORIENTARE TURISTICĂ
POLO - NATATIE
RUGBY
SQUASH
BASEBALL - HOCKEY
SPORTURI DE CONTACT
TENIS DE MASĂ
TENIS DE CAMP
TEXTILE
VOLEI