Echipamente refrigerare Targoviste

Echipamente Refrigerare Targoviste

Echipamente refrigerare Targoviste reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente refrigerare Targoviste: Echipamente Refrigerare Targoviste.

Inca de la infiintare Electra Impex S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Compania Electra Impex S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca utilaje frigorifice si servicii pentru acestea. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si un sistem de livrare la sediul firmei cu un pret minim de numai 0,7 lei/km. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Pentru ca atunci cand creem un model, ne gandim la utilizatorul final, la satisfactia si fiabilitatea pe care fiecare client si potential client o asteapta si pe care Electra Impex o garanteaza. Pentru ca folosim ultimele tehnologii din domeniu si ultimele tendinte de design, combinam simplitatea cu utilul pentru a crea cel mai bun produs, si pentru ca ca dispunem de specialisti si personal bine calificat.

Servicii

Vitrina Frigorifica Model V9

Vitrina Frigorifica Model V8

Vitrina Frigorifica Model V6

Vitrina Frigorifica Model V5

Vitrina Frigorifica Model V4

Vitrina Frigorifica Model V3

Vitrina Frigorifica V2