Echipamente refrigerare Sebes

Echipamente refrigerare Sebes

Echipamente refrigerare Sebes reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente refrigerare Sebes: Echipamente refrigerare Sebes.


Compania Faicom S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca instalatii frigorifice - camere frigorifice, vitrine, utilaje, aer conditionat si climatizare. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. 

Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Faicom S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. 

Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. 

Faicom S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduca reale satisfactii. 

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 

Servicii

Produse: instalatii frigorifice - camere frigorifice, vitrine frigorifice, utilaje frigorifice, aer conditionat si climatizare