Echipamente refrigerare Pascani

Kubitech

Echipamente refrigerare Pascani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente refrigerare Pascani: Kubitech.

Suntem o firma cu capital privat integral romanesc infiintata in 1996 la Iasi. De la infiintare, firma a cunoscut o crestere constanta, impunandu-se ca un nume de referinta pe piata furnizorilor de echipamente frigorifice, in special din zona Moldovei.
Preocuparea noastra de baza consta in satisfacerea cu promptitudine a cerintelor clientilor nostri, firme specializate in montaj si service de utilaje frigorifice sau utilizatori finali cum ar fi producatorii si comerciantii de produse alimentare.
Kubitech Iasi ofera en-gros si en-detail, o gama diversificata de echipamente frigorifice si sisteme de ventilare a aerului.

izolatie kflex
Suntem reprezentant K-Flex Romania pe zona Moldovei pentru izolatie termica din cauciuc sintetic. Produsele de izolatie includ: izolatie termica tubulara tevi optima pentru izolarea tevilor de aer conditionat, tevilor pentru panouri solare si tevi de apa, saltea termica izolanta autoadeziva sau neadeziva K-Flex pentru izolarea tevilor de diametre foarte mari, accesorii si consumabile K-Flex: banda adeziva, adeziv, diluant, banda izolatoare PVC, suporti izolatori, coliere pentru tevi de diverse diametre.

Vitrina frigorifica
Agentilor economici din Iasi si celelalte localitati din zona Moldovei: Vaslui, Piatra Neamt, Suceava, Botosani, Bacau le punem la dispozitie o gama variata de vitrine frigorifice orizontale refrigerate pentru produse din carne si lactate, vitrine frigorifice verticale refrigerate pentru prezentare produse de carmangerie, lactate si legume fructe, lazi congelare pentru carne si peste, vitrine catering si fast food, patiserie si cofetarie si mobilier din inox. Ne adresam tuturor firmelor care isi desfasoara activitatea in productia, procesarea, transportul, comercializarea produselor alimentare, precum si restaurantelor, hotelurilor, firmelor de catering sau alimentatie publica. Toate aceste vitrine frigorifice si lazi congelare functioneaza cu freon ecologic si au un consum energetic redus.

Mobilier comercial
Agentilor economici ce doresc sa-si expuna si depoziteze produsele comercializate, Kubitech Iasi le ofera o gama diversificata de mobilier comercial metalic si mobilier comercial din lemn. Acest mobilier comercial imbina intr-un mod ideal aspectul placut cu utilitatea. Politele mobilierul metalic au 2 grade de inclinare si pot sustine produse de pina la 200kg. Mobilierul comercial este adecvat incepind cu magazinele mici alimentare, farmacii si depozite farmaceutice pina la supermarketuri ce pot expune articole electrocasnice, sanitare, piese de schimb etc. Pentru magazinele cu autoservire oferim mobilier gondola-insula, sistem de ghidaj (bariere pentru sens unic) si mese pentru case de marcat cu banda transportoare a produselor.

Ventilator tubulatura
Indiferent de obiectul de activitate al clientilor nostri: restaurante, hoteluri, supermarket, banci, depozite alimentare si nu numai, industrii cu diverse linii tehnologice, parcari subterane, spatii private de locuit etc., Kubitech Iasi pune la dispozitie sisteme de ventilatie. Gama de produse de ventilatie cuprinde: ventilatoare de debit, ventilatoare centrifugale, ventilatoare cu debit variabil, recuperatoare de caldura si accesoriile necesare construirii unui sistem de ventilatie: tubulatura flexibila izolata si neizolata (pe diverse diametre), grile de aspiratie, grile de refulare, anemostate patrate, anemostate circulare, grile gravitationale, plenumuri adecvate conditiilor impuse de proiectul de ventilatie. In mod gratuit, Kubitech ofera informatii tehnice despre dimensionarea si proiectarea unui sistem de ventilatie.

Termostat digital
Procesul de automatizare frigorifica al unei camere frigorifice se realizeaza cu termostate digitale si centrale digitale profesionale ce pot fi interfatate cu un sistem de calcul prin intermediul unui soft specializat pentru monitorizarea sistemului de la distanta.

Aer conditionat
Pentru verile foarte calduroase si iernile geroase si impotriva unei umiditati ridicate oferim aparate de aer conditionat Fujitsu. Fujitsu produce o gama diversificata de modele de aer conditionat reverse si aer conditionat inverter: split pentru perete, split pentru tavan, split pentru podea, duct si caseta. Aparatele de aer conditionat marca Fujitsu prezinta functia Super Quiet pentru a putea utiliza aerul conditionat si pe timpul noptii fara a fi deranjati acustic. Totodata venim si in ajutorul montatorilor de echipamente de aer conditionat oferind o gama larga de scule si consumabile necesare montajului acestor echipamente: teava de cupru, izolatie tubulara pentru tevi aer conditionat, freon (R134, R407, R410), manometre si baterii de manometre marca CPS si Mastercool, pompe de vid si statii de vidare incarcare marca CPS, taietoare de teava, console, truse de bercuit (bercluit), detectoare pierdere freon.

Compresor
Kubitech Iasi ofera en-gros si en-detail, o gama diversificata de echipamente frigorifice: agregate, compresoare, evaporatoare, presostate, ventile magnetice, ventile sens, ventile inchidere, vizoare, valve de expansiune, termostate, separatoare ulei, separatoare picaturi, piese de schimb (filtre deshidratoare, ventilatoare, motoare ventilator, termostate mecanice) si consumabile (agenti frigorifici - freon, ulei frigorific, aliaj sudura, teava cupru) specifice pentru tehnica frigului.

Purificator aer
Purificator aer pentru mentinerea unui aer curat, fara praf (elimina particulele de praf), steril (fara bacterii, virusuri, mucegaiuri, spori) in gradinite, scoli, locuinte, clinici medicale, spatii publice de orice natura.


Doriti o afacere de succes si profitabila ? Apelati cu incredere la profesionisti, nu ezitati, sintem bucurosi sa impartasim experienta noastra cu dumneavoastra pentru un succes comun. Poate nu primiti solutii instantanee, dar asta este datorita faptului ca lucram profesionist, analizam fiecare problema in mod individual si oferim solutii unice adaptate perfect la cerintele proiectelor dumneavoastra. Aveti la dispozitie telefonul, faxul si emailul nostru pentru contact Kubitech.

Servicii

Agregate frigorifice
Agregatele frigorifice prin intermediul agentului frigorific (freon) scot caldura cu ajutorul vaporizatorului, iar condensatorul agregatului transfera aceasta caldura in exteriorul camerei de frig

  • Agregate frigorifice ermetice
  • Agregate frigorifice semiermetice
  • Agregate frigorifice cu compresoare cu surub "SCROLL"
  • Agregate frigorifice cu compresoare semiermetice "DISCUS"
  • Agregate frigorifice cu compresoare semiermetice standard
  • Agregate frigorifice ermetice "DANFOSS"
  • Agregate frigorifice semiermetice "DORIN"
  • Agregate frigorifice monobloc "RIVACOLD"