Echipamente refrigerare Odorheiu Secuiesc

Andretti

Echipamente refrigerare Odorheiu Secuiesc reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente refrigerare Odorheiu Secuiesc: Andretti.

 Firma Andretti proiectează, dotează şi comercializează de 17 ani toată gama  de utilaje refrigerare, utilaje pentru gastronomie şi patiserie, maşini şi utilaje , aparate şi echipamente pentru restaurante, cafe baruri, cofetării, pizzerii, alimentare de calitate, internaţională, conform standardelor HCCP, CE (ISO 9001) provenită direct de la producători. 

 Vitrinele frigorifice orizontale au fost concepute pentru comercializarea mezelurilor, a carnii proaspete, lactatei sau a diferitelor produse care necesita refrigerarea. Vitrinele au o forma si un design de ultima generatie, cu geam drept sau curbat, sunt dotate cu un spatiu de depozitare, accesibil din partea de servire, astfel foloseste la depozitarea de scurta durata a produselor pe timpul de lucru. Spatiul de prezentare si masa de lucru sunt efectuate din inox. Sunt disponibile in varianta statica si varianta ventilata, cu diferite dimensiuni si cu agregat incorporat sau in varianta cu agregat extern . Majoritatea modelelor ne permit montarea diferitelor elemente intr-un lant frigorific cu corpuri neutre sau refrigerate.Comanda electronica este situata in partea de servire a vitrinei, care regleaza temperatura degivrata.

SC Cenda Impex SRL pune la dispozitia clientilor si vitrine frigorifice proiectata special pentru prezentarea si comercializarea diferitelor delicatese, produse de cofetarie, patiserie si a altor produse alimentare.

 Vitrinele frigorifice verticale au fost proiectate pentru prezentarea si comercializarea produselor alimentare preambalate: salamuri, produse de carmangerie, produse lactate, legume si fructe. Sunt disponibile in diferite dimensiuni, in variante cu agregatul incorporat cu evaporarea apei de condens sau in variante cu agregat extern, existand posibilitatea montarii a modulelor in lant. Au functionare total automatizata si sunt prevazute cu iluminat interior.Optional pot fi dotate cu perdea de protectie in timpul nefunctionarii a magazinului. Este ideala pentru spatii comerciale mici pana la supermarketuri.

 Insulele congelatoare au fost proiectate pentru expunerea la vanzare a inghetatei, produselor semi preparate congelate si pentru alte produse congelate. Se comercializeaza cu agregat incorporat, cu racire ventilata, iar decongelarea este efectuata cu ajutorul unei comenzi electronice. Insulele congelatoare sunt dotate cu geamuri glisante incorporate, fabricate dupa standarde industriale sau cu geamuri termoizolante panoramic, care ne ofera o vizibilitate excelenta a produselor expuse. Capacitatea de depozitare impresionanta a acestor insule ajuta la reducerea timpului, eforturilor si costurile de aprovizionare. Totodata tehnologia bine gandita AHT asigura ca produsele Dvs. vor fi pastrate la temperaturi ideale. Acest lucru este foarte important pentru consumatorii finali si pentru reputatia Dvs.

 Lazile congelatoare cu capac glisant sunt concepute pentru a vinde mai multa marfa datorita vizibilitatii mai bune. Sunt disponibile cu geam drept sau cu geam curbat- care permite o aranjare a marfii profesionale si o vizibilitate excelenta. Alegeti varianta optima pentru prezentarea marfii Dvs. Suntem convinsi ca aceste modele practice, innovative si orientate spre piata va vor impresiona, fiind inglobata intr-o experienta in sectorul de congelare profesionala.

 

Servicii

Produsele noastre: utilaje şi aparate gastronomice, patiserie, cofetarie, cafe-baruri COF, Cuptor pizza GGF. ,vitrine frigorifice pentru înghetata COF, şi patiserie, aparate granita-srot