Echipamente refrigerare Iasi

Confortex

Echipamente refrigerare Iasi reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente refrigerare Iasi: Confortex.

 Firma CONFORTEX, infiintata in 1992, specializata in tehnica frigului industrial, ventilatie, aer conditionat, echipamente specifice industriei alimentare si echipamente pentru aer comprimat, va poate oferi un pachet intreg de servicii pornind de la cerintele Dvs: livrare, montare, punere in functiune, service in perioada de garantie si post-garantie precum si instruirea personalului de exploatare.

 Firma CONFORTEX a fost infiintata in anul 1992 ca o necesitate de a acoperi un domeniu de pe piata romaneasca ce a fost neglijat in trecut, si are angajati cu calificare medie si superioara , de specialitate , cu vechime in domeniu intre 5 si 25 ani .

 In anul 2005 , am obtinut certificarea internationala ISO 9001 / 2000 pentru calitatea serviciilor prestate , fiind singura firma din zona ce lucreaza in tehnica frigului , certificata ISO.

 Am incercat ca in decursul anilor sa marim gradul de complexitate a lucrarilor executate si sa aducem contributia proprie in tehnica comprimarii gazelor, lucru ce poate fi atestat de brevete de inventie si inovatie in domeniu.

 Lucrarile executate de CONFORTEX sunt preponderent in tehnica frigului industrial si comercial , de la camere de refrigerare si congelare de 10 mc pana la 1.600 – 2.000 mc in mod frecvent , sau chiar 11.000 mc pentru depozite industriale , pana la aer conditionat rezidential ( birouri , camere de locuit , magazine mici …) si centralizate in sistem VRF sau Chiller + Fan Coils( cladiri cu mai multe etaje, hale de productie, sedii de firme ) .

 Deasemeni , am dezvoltat un sector mai putin reprezentat de alte firme , si anume izolarea si montarea de echipamente de refrigerare sau congelare pe diferite tipuri de autoutilitare si camioane, service si reparatii curente la instalatiile de aer conditionat la autovehicule, microbuze, autocare, etc.

 

Servicii

Suntem imporatori directi de la urmatoarele firme de renume:

  • YORK JOHNSON CONTROLS COMPANY – USA: Chilere, centrale de tratare aer( AHU) si Rooftop-uri
  • GUNTNER – GERMANIA : vaporizatoare si condensatoare frigorifice comerciale si industriale
  • KONVEKTA – GERMANIA : agregate frigorifice pentru autoizoterme