Echipamente refrigerare Giurgiu

Comprest Service Srl

Echipamente refrigerare Giurgiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente refrigerare Giurgiu: Comprest Service Srl.

 Unitatea infiintata in anul 1991 cu 5 salariati si 2 membri fondatori, avand ca principal obiect de activitate prestarile de servicii. Acum ne ocupam si de montaje si service pentru echipamente frigorifice industriale, masini ambalat, utilaje comerciale, etc. 

Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si un sistem de livrare la sediul firmei. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.

 Pentru ca atunci cand creem un model, ne gandim la utilizatorul final, la satisfactia si fiabilitatea pe care fiecare client si potential client o asteapta si pe care Electra Impex o garanteaza. Pentru ca folosim ultimele tehnologii din domeniu si ultimele tendinte de design, combinam simplitatea cu utilul pentru a crea cel mai bun produs, si pentru ca ca dispunem de specialisti si personal bine calificat.

Servicii

Produse:

  • echipamente frigorifice
  • tunele de refrigerare si congelare
  • dotari magazine
  • service frig industrial