Echipamente refrigerare Arad

Sildor Prod

Echipamente refrigerare Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente refrigerare Arad: Sildor Prod .

 Infiintata in anul 1992, Sildor Prod a inceput ca o societate comerciala a carei activitate principala era prestarea de servicii in domeniul intretinerii aparatelor frigorifice de uz comercial si de uz casnic. Odata cu dezvoltarea pietei in domeniu, Sildor Prod s-a reorientat treptat, acordand an de an o tot mai mare atentie laturilor industriala si comerciala in domeniul refrigerarii, climatizarii si ventilatiei.

- In 1998 am inceput si comercializarea de piese si accesorii frigorifice in regiunea de vest a tarii iar in 2003 am inceput distributia nationala de piese si accesorii frigorifice.

- Incepand cu anul 2006 societatea noastra si-a marit gama de produse incluzand si echipamentele pentru refrigerare.

- Pentru a fi mai apropiati de clientii nostri zonali si in urma unei decizii corecte de business am hotarat ca in anul 2009, sa deschidem si un punct de lucru in Timisoara.

- Din anul 2013 am decis sa ne concentram exclusiv pe piata de distributie a echipamentelor, pieselor si accesoriilor frigorifice, oferind o gama complete de produse din domeniu.

Valorile care ne caracterizeaza sunt: integritatea, corectitudinea si transparenta. 

Servicii

 Firma noastra este specializata in distributia echipamentelor si accesoriilor frigorifice. 

- suntem echipa flexibila si deschisa;

- oferim raspuns la orice solicitare in cel mai scurt timp;

- dispunem de un stoc stabil si diversificat;

- va sustinem din punct de vedere tehnic;

- ne certificam valoarea printr-o experienta de 20 de ani