Echipamente hidraulice Baile Olanesti

Echipamente hidraulice Valcea

Echipamente hidraulice Baile Olanesti reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente hidraulice Baile Olanesti: Echipamente hidraulice Valcea.

Comercializam echipamente penumatice si hidraulice pentru orice tip de utilaj, fitinguri, valve, distribuitoare, cilindrii...etc, toate la cele mai mici preturi de pe piata. Deasemnea executam la comanda utilaje de termoformare, unitati mobile hidraulice de putere, unitati de umplere, golire si filtrare...etc. Politica noastra se axeaza pe promovarea produselor si pe optimizarea relatiei client-furnizor, de aceea am decis sa practicam cele mai mici preturi. Cu noi criza devine doar un vis urat.
Firma noastra:
- ofera mai mult decat servicii, ofera solutii.
- garanteaza un service complet si rezolva prompt toate lucrarile de intretinere
- livrarea pe termen lung a tuturor pieselor de schimb
- calitate maxima a produselor si servicii ofertate la preturi foarte competitive
- flexibilitatea in stabilirea conditiilor comerciale

De cele mai multe ori echipamentele hidraulice sunt folosite acolo unde este nevoie de forte mari pentru actionarea diverselor mecanisme de mare tonaj (de exemplu bratul unei macarale).

De asemeni, echipamentul hidraulic isi gaseste utilitate nu numai in cazul cand sunt necesare forte mari ci si in alte situatii, de exemplu atunci cand prezenta aerului comprimat este imposibila (ex. aparate de zbor) si chiar pentru miscari de precizie.

Din categoria echipament hidraulic compania noastra va ofera:

 • cilindri hidraulici
 • motoare hidraulice
 • pompe hidraulice
 • valve hidraulice
 • electrovalve hidraulice
 • regulatoare
 • accesorii (filtre, grupuri de racire, robineti, indicatoare de presiune & temperatura)
 • alte echipamente (grupuri de pompare s.a.)

Sistemele hidrostatice sau volumice au, drept element primar al transformatorului TT, generatorul de presiune hidrostatica (pompa) GH, care transforma energia mecanica primita de la motorul electric ME in energie potentiala a fluidului, pe care o transmite apoi elementului secundar care este motorul hidraulic rotativ MHR sau liniar MHL. Acesta reconverteste energia hidrostatica in energie mecanica, pe care o livreaza apoi organului de executie OE al masinii actionate. Variatia parametrilor miscarii se realizeaza cu ajutorul aparatajului de comanda si de reglare ACR sau direct prin variatia capacitatii generatorului sau a motorului.
Aceste sisteme au o arie larga de raspandire datorita unor calitati deosebite ca: simplitate constructiva, usurinta in reglarea vitezelor, si a realizarii stabilitatii acesteia, gabarit redus, randament ridicat etc.

Servicii

Echipamentele livrate sunt produse de firme renumite in domeniu si respecta standardele de calitate solicitate de clientii nostri.
Aplicatiile se adreseaza industriei constructiilor de masini, dar si in metalurgie, siderurgie, chimie, autovehicule, constructii, energetica, mobila.

Va oferim:

 1. Expertiza a instalatiei dvs/aplicatiei dvs
 2. Proiectarea instalatiei hidraulice cu alegerea componentelor din portofoliul Hidarom si la alegere, cu elemente puse la dispozitie de catre client
 3. Executie instalatii hidraulice, instalare si punere in functiune.
 4. Sisteme de ungere complete
 5. Livrarea de furtunuri hidraulice sertizate la cerere
 6. Furnizarea de organe de asamblare, scule profesionale