Echipamente de protectie Targu Jiu

GATMAT PROD

Echipamente de protectie Targu Jiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente de protectie Targu Jiu: GATMAT PROD.

  Gatmat Prod S.r.l, a fost fondata in 1999 in Targu Jiu, judetul Gorj si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea  personalului nostru. Ceea ce isi propune firma GATMAT PROD S.R.L este sa ofere produse de calitate La inceput , activitatea firmei se axa pe comert en-gros si intermedieri in comert . in timp , odata cu dezvoltarea societatii , activitatile s-au diversificat . 

 Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Servicii

  • comercializare echipamente de protectia muncii si de lucru: cizme cauciuc natural
  • antistatice pentru mineri , pentru lucrul in cariera,
  • cizme cauciuc dama, cizme electroizolante,casti protectie antistatice pentru mineri, casti PVC.