Echipamente de protectie Focsani

Roxtron Impex

Echipamente de protectie Focsani reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente de protectie Focsani: Roxtron Impex.

 Firma noastra se ocupa de urmatoarele:

  • comert si intermedieri comerciale
  • productie, transpoprt si montaj la sediul clientului de mobilier din pal melaminat prevazut cu cant ABS cu accesorii germane 
  • constructii civile si industriale

 Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. 

 

Servicii

Comercializam urmatoarele echipamente de protectie in Focsani.

 IMBRACAMINTE PROTECTIE, INCALTAMINTE PROTECTIE, MANUSI PROTECTIE, PROTECTIE CAP, PROTECTIE AUDITIVA, PROTECTIE RESPIRATORIE, ECHIPAMENTE PROTECTIE - LUCRU LA INALTIME, DETECTIE GAZE ARTICOLE PRIM AJUTOR, SEMNALIZARE, DELIMITARE, ELECTROSECURITATE, INDICATOARE, TABELE CU SPECIFICATII TEHNICE, DIVERSE.