Echipamente aer comprimat Sibiu

Echipamente Aer Comprimat Sibiu

Echipamente aer comprimat Sibiu reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente aer comprimat Sibiu: Echipamente Aer Comprimat Sibiu.

Cauti solutii diverse pentru tratarea aerului comprimat ?

Ai nevoie de sisteme de separare ulei-apa sau de uscatoare performante, potrivte oricaror aplicatii ?

Nu stii de unde sa faci rost de filtre pentru aer conditionat sau de racitoare diverse ?

Gasesti tot ceea ce iti trebuie la compania Energo-Star din Sibiu !

Cu 18 ani de experienta pe piata de profil romaneasca, firma sibiana iti pune la dispozitie cea mai completa gama de produse si echipamente din domeniul instalatiilor electrice, al retelelor de aer comprimat, dar si al echipamentelor si sculelor Atlas Copco.

Mereu la dispozitia clientilor si partenerilor de afaceri, mereu cu solutii diverse pentru diferite aplicatii, Energo-Star din Sibiu este deja un nume recunoscut in domeniu, calitatea produselor comercializate fiind apreciata pe plan national.

La Energo-Star ai garantia celor mai bune solutii in domeniul sistemelor de aer comprimat, specialistii companiei oferindu-ti numeroase idei pentru cresterea eficientei energetice si siguranta maxima in exploatare.

Demn de semnalat este faptul personalul Energo-Star din Sibiu este periodic instruit de specialistii renumitei companii Atlas Copco, astfel incat clientii romani beneficiaza intotdeauna de lucrari profesionale de intretinere, reparatii si service.

Compania Energo-Star iti ofera cele mai profesionale produse si echipamente pentru tratarea aerului comprimat, specialistii acestia avand numeroase solutii de top, ce pot fi aplicate in domeniul retelelor de aer comprimat si al instatatiilor electrice.

Servicii

Oferta Energo-Star Sibiu in domeniul tratarii aerului comprimat este variata:

  • Rezervoare de aer comprimat
  • Separatoare –purjoare de condens
  • Racitoare finale
  • Uscatoare FD, uscatoare CD
  • Purja electronica de condens
  • Filtre pentru aer conditionat
  • Sisteme de separare ulei-apa
  • Uscatoare BD, uscatoare SD –uscatoare cu membrana si uscatoare cu refrigerare