Echipamente aer comprimat Bucuresti-Sector 1

CIPA AIR

Echipamente aer comprimat Bucuresti-Sector 1 reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente aer comprimat Bucuresti-Sector 1: CIPA AIR.

 CIPA AIR pune la dispozitia clientilor sai solutii inteligente de  service si reparatii compresoare, se ocupa de proiectarea si instalarea retele de aer comprimat si comercializeaza compresoare Almig fabricate in Germania. Recomandata de o experienta de peste 20 de ani in domeniul compresoarelor si instalatiilor de aer comprimat, firma Cipa Air este un partener de incredere atat in serviciile de reparatii compresoare, cat si pe partea de comercializare. 

 Portofoliul firmei numara colaborari cu peste 300 de companii din tara (ALRO Slatina, DEN BRAVEN ROMANIA, KANDIA, MECHEL Targoviste etc), toate lucrarile fiind executate cu profesionalism de catre echipa o echipa cu vasta experienta in domeniu.

 Specialistii Cipa Air ofera consultanta gratuita in alegerea celor mai bune produse, adaptate nevoilor clientilor sai. Toate compresoarele reparate beneficiaza de service gratuit in perioada de garantie si asistenta tehnica in postgarantie.

Servicii

Comercializam:

  • COMPRESOARE Almig Romania
  • Kituri filtre
  • Ulei compresoare
  • Kituri reparatie compresoare
  • Vanzari compresoare industriale