Echipamente aer comprimat Brasov

S.C. NICOLE TRADE S.R.L

Echipamente aer comprimat Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente aer comprimat Brasov: S.C. NICOLE TRADE S.R.L.

 SC NICOLE TRADE SRL a fost infiintata in 2004 in Brasov fiind reprezentantul firmei germane ALMIG ROMANIA. Din aceasta pozitie va poate oferi produse, servicii si sisteme complete de producere, tratare , stocare si livrare a aerului comprimat pentru orice aplicatii, prin tehnologia inovatoare germana de ultima generatie a companiilor ALMIG Kompressoren GmbH/Germania si Sauer & Sohn GmbH/Germania
Va putem oferi:

  • Compresoare cu surub cu debit fix si variabil
  • Compresoare cu piston
  • Turbocompresoare
  • Echipament de filtrare si uscare a aerului
  • Rezervoare

 Solutii complete de aer comprimat de pana la 40 bari cu echipamentele firmei germane ALMIG Kompressoren GmbH/Germaniai , firma cu traditie, ce isi contiua activitatea de productie, inceputa in 1923.

 Solutii complete de aer comprimat de pana la 420 bari cu echipamentele firmei germane Sauer & Sohn GmbH/Germania , lider mondial in producerea de compresoare de inalta presiune si aplicatii speciale pentru aer, azot, argon, heliu, gaz metan etc.

 Totodata firma noastra dimensioneaza si executa retele de aer comprimat, astfel incat, colaborarea cu noi ar insemna predarea “ la cheie” a solutiei de aer comprimat.

 Munca noastra inseamna si promptitudine in efectuarea de service pentru echipamentele ofertate, dar si pentru alte tipuri de compresoare, seriozitate si calitate.

Servicii

 Din aceasta pozitie va oferim o gama diversa de compresoare de aer ale firmei ALMIG din Germania:

- compresoare cu surub, compresoare cu piston, turbocompresoare, si echipamente de tratare si stocare a aerului comprimat precum uscatoare, filtre, purje automate, separatoare de apa/ulei a condensului, rezervoare, etc