Echipamente aer comprimat Baia Mare

ROMAER PRO SRL

Echipamente aer comprimat Baia Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente aer comprimat Baia Mare: ROMAER PRO SRL.

ROMAER PRO SRL - reprezentant în România al firmelor de prestigiu ALMiG Kompressoren GmbH Germania și SAUER&SOHN GmbH Germania.

    Va aducem la cunoștința ca ROMAER PRO S.R.L. oferăspre vânzare una dintre cele mai largi game de produse de pe piața aerului comprimat: compresoare cu șurub, compresoare cu piston (de presiune joasa, medie și înalta), turbocompresoare, echipamente de uscare și tratare aer comprimat, rezervoare de aer comprimat,recuperatoare de energie pentru producerea apei calde, scule pneumatice și generatoare de azot & oxigen.unnamed_400

    Va oferim instalații complete pentru aer comprimat oil-free, instrumental sau industrial, incluzând dupăcaz echipamente complete și pentru asigurarea managementului condensului, monitorizarea sau vizualizarea și controlul utilajelor.

    Menționam, de asemenea, ca societatea noastrăare reprezentanți de service in diferite zone ale tarii (Cluj, Focşani, Braşov, Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Hunedoara, Drobeta Turnu Severin, Craiova) ceea ce înseamnăca orice solicitare pe linie de service / întreținere poate fi rezolvata în cel mai scurt timp posibil, având in vedere ca deținem in stoc cele mai cerute piese de schimb.

Servicii

    Compresoare cu surub
        COMBI
        BELT
        DIRECT
        GEAR
        FLEX
        VARIABLE
        LENTO
        DUPLEXX
        SIMPLEXX


    Compresoare cu piston
        AP / AT
        Seria A
        Seria A-O
        HL / HLD
        Booster
        HP


    Turbocompresoare
        DYNAMIC


    Suflanta
        BBD/BSC


    TRACKAIR


    Tratare
        Separatoare ciclon
        Filtre
        Uscatoare prin refrigerare
        Uscatoare prin absorbtie
        Distributia caldurii
        Adsorbere cu carbon activ
        Management condens


    Sisteme de comanda
        Air Control
        Multi Control
        Plant Control

Galerie foto