Echipamente aer comprimat Arad

General Contact SRL

Echipamente aer comprimat Arad reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Echipamente aer comprimat Arad: General Contact SRL.


 S.C. GENERAL CONTACT S.R.L. a pornit la drum cu scopul declarat de a realiza instalatii de incalzire, alimentare cu apa, instalatii de aer comprimat, instaltii de distributie si depozitare GPL cu echipamente si materiale moderne astfel incat beneficiarii nostri sa constate costuri de exploatare minime la un nivel mediu al investitiei realizate, precum si obtinerea unor indici de confort si de utilizare energetica buni.

 Aflandu-ne pe piata firmelor de acest specific deja de 12 ani, dispunem de un personal calificat, specializat si autorizat care acopera un domeniu cu un spectru larg. Personalul nostru este stabil si din cei 15 angajati, 8 au peste sase ani vechime si s-au specializat si autorizat pentru domeniile in care ne desfasuram activitatea.

 De asemenea, pentru a putea fi in pas cu intrarea Romaniei in Comunitatea Europeana, societatea noastra are in curs implementarea sistemului de asigurare a calitatii conform ISO 9000,9001.

Servicii

 Executarea instalatiilor de distributie aer comprimat si centrale de comprimare .
Consulatanta proiectare, autorizare de functionare in conformitate cu prescriptiile tehnice in vigoare Colectia ISCIR pentru care societatea noastra este autorizata.